UPB-CTTIP Romdoc

UPB-CTTIP Romdoc 8 notices trouvées  La recherche a duré 0.01 secondes. 
1. IIIN RECORD BODYSistem robotizat pentru determinarea conţinutului de carbohidraţi în fructe şi legume i n w e b s e a r c h t e m p l a t e s p r i n t _ r e c o r d _ b r i e f / Micu, Alexandra-Eliza; 2015-11-04.
http://romdoc.upb.ro/record/2693/files/
Notice détaillée - Notices similaires
2. IIIN RECORD BODYInteracţii chimice între alimente şi aditivi alimentari şi/sau materialele de ambalare i n w e b s e a r c h t e m p l a t e s p r i n t _ r e c o r d _ b r i e f / Enache, Andreea Ioana; 2014-01-16.
http://romdoc.upb.ro/record/2117/files/
Notice détaillée - Notices similaires
3. IIIN RECORD BODYStudii privind aplicarea tratamentelor enzimatice pentru îmbunătăţirea calităţii sucurilor de fructe polihidroxifenoli - conţinut şi compoziţie i n w e b s e a r c h t e m p l a t e s p r i n t _ r e c o r d _ b r i e f / Gavrilaş, Simona; 2014-01-16.
http://romdoc.upb.ro/record/2077/files/
Notice détaillée - Notices similaires
4. IIIN RECORD BODYModele şi procedee de obţinere a unor concentrate din fructe şi plante proaspete i n w e b s e a r c h t e m p l a t e s p r i n t _ r e c o r d _ b r i e f / Popescu, Mariana ; 2014-01-16.
http://romdoc.upb.ro/record/2071/files/
Notice détaillée - Notices similaires
5. IIIN RECORD BODYCercetări privind comportarea reologică a aluaturilor din făină de grâu pentru panificaţie şi aplicaţii i n w e b s e a r c h t e m p l a t e s p r i n t _ r e c o r d _ b r i e f / Constantin, Gheorghe; 2011-10-21.
UNIVERSITATEA POLITEHNICA DIN BUCUREŞTI FACULTATEA DE INGINERIA SISTEMELOR BIOTEHNICE CERCETĂRI PRIVIND COMPORTAREA REOLOGICĂ A ALUATURILOR DIN FĂINĂ DE GRÂU PENTRU PANIFICAŢIE ŞI APLICAŢII Doctorand: ing. [...]
http://romdoc.upb.ro/record/1734/files/
Notice détaillée - Notices similaires
6. IIIN RECORD BODYAplicarea metodelor cromatografice avansate pentru determinarea aditivilor alimentari i n w e b s e a r c h t e m p l a t e s p r i n t _ r e c o r d _ b r i e f / Scurtu, Cornelia-Petronela; 2011-10-07.
Abstract PhD thesis THE APPLICATION OF ADVANCED CHROMATOGRAPHIC METHODS ON FOOD ADDITIVES DETERMINATION This paper brings to the fore the issue of food additives, mainly aimed at design and development of methods for determining the performance of commonly used food additives in food for human consumption, ie in soft drinks. [...]
http://romdoc.upb.ro/record/1540/files/
Notice détaillée - Notices similaires
7. IIIN RECORD BODYMonitorizarea calităţii unor fluide alimentare (ceaiuri) i n w e b s e a r c h t e m p l a t e s p r i n t _ r e c o r d _ b r i e f / Mincă, Ilie Iulian; 2013-09-27.
Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti Facultatea de Chimie Aplicată şi Ştiinţa Materialelor Departamentul Chimie Anorganică, Chimie Fizică şi Electrochimie Monitorizarea calităţii unor fluide alimentare (ceaiuri) Autor: Chim. [...]
http://romdoc.upb.ro/record/693/files/
Notice détaillée - Notices similaires
8. IIIN RECORD BODYStructural and compositional analysis by modern physical methods of animal fats i n w e b s e a r c h t e m p l a t e s p r i n t _ r e c o r d _ b r i e f / Roşu, Aurelia ; 2012-09-28.
Abstract S-a studiat compoziţia în acizi graşi a uleiurilor obţinute din şapte specii de peşte (somon, scrumbie, somn, două tipuri de fitofag, ulei din ficat de cod şi plătică). [...]
http://romdoc.upb.ro/record/652/files/
Notice détaillée - Notices similaires