Format: HTML | BibTeX | DC | EndNote | NLM | MARC | Journal | MARCXML
Thesis / ROMDOC-THESIS-2021-2291

Îmbunătăţirea calităţii cidrului cu ajutorul agenţilor antioxidanţi naturali

Brezan, Boris
2015-11-04


Keyword(s): ndustria băuturilor -- Teză de doctorat ; Microbiologie industrială -- Teză de doctorat ; Vin din fructe -- Teză de doctorat ; Cidru -- Teză de doctorat
OPAC: See record in BC-UPB Web OPAC
Full Text: see files

Record created 2021-11-18, last modified 2021-11-18

Similar records


 
People who viewed this page also viewed:
(272)  Tehnologiile informării şi comunicării : suport de curs - Curta, Olimpia - ROMDOC-BOOK-2007-005
(272)  Optimizarea conceptuală şi operaţională a instalaţiilor chimice multiscop - Voinescu, Sorin - ROMDOC-BC_UPB-THESIS-2003-000000054
(267)  Cercetări privind dezvoltarea de interfeţe utilizator virtuale pentru aplicaţii de teleoperare în robotică - Popa, Stelian - ROMDOC-THESIS-2021-2322
(266)  Contribuţii la dezvoltarea aplicaţiilor sistemelor de conversie fotovoltaică - Husu, Adela-Gabriela - ROMDOC-BC_UPB-THESIS-2006-000012081
(262)  Analytical models for the submicron MOS transistor in analogue applications - Sevcenco, Andrei - ROMDOC-THESIS-2016-135

 
Rate this document:
Be the first to review this document.


Discuss this document:
Start a discussion about any aspect of this document.