Format: HTML | BibTeX | DC | EndNote | NLM | MARC | Journal | MARCXML
Thesis / ROMDOC-THESIS-2021-2291

Îmbunătăţirea calităţii cidrului cu ajutorul agenţilor antioxidanţi naturali

Brezan, Boris
2015-11-04


Keyword(s): ndustria băuturilor -- Teză de doctorat ; Microbiologie industrială -- Teză de doctorat ; Vin din fructe -- Teză de doctorat ; Cidru -- Teză de doctorat
OPAC: See record in BC-UPB Web OPAC
Full Text: see files

Notice créée le 2021-11-18, modifiée le 2021-11-18

Notices similaires


 
Les utilisateurs qui ont vu cette page ont aussi vu:
(286)  Tehnologiile informării şi comunicării : suport de curs - Curta, Olimpia - ROMDOC-BOOK-2007-005
(286)  Optimizarea conceptuală şi operaţională a instalaţiilor chimice multiscop - Voinescu, Sorin - ROMDOC-BC_UPB-THESIS-2003-000000054
(278)  Contribuţii la dezvoltarea aplicaţiilor sistemelor de conversie fotovoltaică - Husu, Adela-Gabriela - ROMDOC-BC_UPB-THESIS-2006-000012081
(277)  Simularea numerică a echipamentelor hidropneumatice de aviaţie - Dincă, Liviu - ROMDOC-BC_UPB-THESIS-2005-000013939
(277)  Analytical models for the submicron MOS transistor in analogue applications - Sevcenco, Andrei - ROMDOC-THESIS-2016-135

 
Évaluer ce document:
Soyez le premier à noter ce document


Discuter ce document:
Commencer la discussion sur n'importe quel aspect de ce document.