Format: HTML | BibTeX | DC | EndNote | NLM | MARC | Journal | MARCXML
Thesis / ROMDOC-BC_UPB-THESIS-2006-000013744

Analiză structurală şi de compoziţie a produselor alimentare prin metode RMN, IR şi SM

Todaşcă, Maria-Cristina

Universitatea Politehnica Bucureşti, Facultatea de Chimie Aplicată şi Ştiinţa Materialelor, Bucureşti, 2006


Note: Teză de doctorat. Cond. ştiinţif.: prof. dr. ing. Sorin Roşca
Shelf Number:043/3008
OPAC: See record in BC-UPB Web OPAC
Full Text: see files

Record created 2007-01-26, last modified 2011-11-11

Similar records


 
People who viewed this page also viewed:
(264)  Optimizarea conceptuală şi operaţională a instalaţiilor chimice multiscop - Voinescu, Sorin - ROMDOC-BC_UPB-THESIS-2003-000000054
(255)  Managementul congestiilor în sistemele electroenergetice în prezenţa surselor regenerabile - Boambă, Claudia-Elena - ROMDOC-THESIS-2021-2325
(247)  Integrarea în reţelele de calculatoare a sistemelor medicale - Delistamatis, Andreas - ROMDOC-BC_UPB-THESIS-2006-000012101
(244)  Contribuţii la determinarea influenţei asupra performanţei economice a politicilor manageriale în domeniul resurselor umaneAplicaţie la întreprinderile din industria de maşini şi echipamente : - Golub, Adrian - ROMDOC-BC_UPB-THESIS-2005-000001776
(244)  Cercetări privind monitorizarea, diagnosticarea şi modelarea generatoarelor sincrone din centralele electrice - Catrinoiu, Mircea - ROMDOC-THESIS-2017-1371

 
Rate this document:
Be the first to review this document.


Discuss this document:
Start a discussion about any aspect of this document.