Format: HTML | BibTeX | DC | EndNote | NLM | MARC | Journal | MARCXML
Thesis / ROMDOC-BC_UPB-THESIS-2006-000013744

Analiză structurală şi de compoziţie a produselor alimentare prin metode RMN, IR şi SM

Todaşcă, Maria-Cristina

Universitatea Politehnica Bucureşti, Facultatea de Chimie Aplicată şi Ştiinţa Materialelor, Bucureşti, 2006


Note: Teză de doctorat. Cond. ştiinţif.: prof. dr. ing. Sorin Roşca
Shelf Number:043/3008
OPAC: See record in BC-UPB Web OPAC
Full Text: see files

Notice créée le 2007-01-26, modifiée le 2011-11-11

Notices similaires


 
Les utilisateurs qui ont vu cette page ont aussi vu:
(255)  Optimizarea conceptuală şi operaţională a instalaţiilor chimice multiscop - Voinescu, Sorin - ROMDOC-BC_UPB-THESIS-2003-000000054
(250)  Managementul congestiilor în sistemele electroenergetice în prezenţa surselor regenerabile - Boambă, Claudia-Elena - ROMDOC-THESIS-2021-2325
(241)  Integrarea în reţelele de calculatoare a sistemelor medicale - Delistamatis, Andreas - ROMDOC-BC_UPB-THESIS-2006-000012101
(240)  Utilizarea metamaterialelor în microunde studiu şi aplicaţii - Mihai, Iulia Andreea - ROMDOC-THESIS-2017-780
(240)  Cercetări teoretice şi experimentale pentru optimizarea investigaţiei ultrasonice prin algoritmi implementaţi în circuite integrate dedicate - Tănase, Mihail Eugen et al - ROMDOC-REPORT-2007-001

 
Évaluer ce document:
Soyez le premier à noter ce document


Discuter ce document:
Commencer la discussion sur n'importe quel aspect de ce document.